Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 20.MAJ 2024

Need for Speed: Underground

Need For Speed: Underground je dobra arkada in tudi idealno darilo, s katerim boste lahko čez par tednov obdarovali družinskega dirkača in ljubtelja predelovanja jeklenih konjičkov...
Datum objave:
1.december 2003

Avtor:
Mitja Oberč

Igro je posodil:
Igro je posodil Colby d.o.o.
Bookmark and Share .
<< Stran 3 od 3  

Igra vsebuje tudi večigralski način, v katerem se lahko z igralci po celem svetu pomerite v vseh načinih igranja; vaše statistika pa se bodo spremljale online, če boste sodelovali v dirkah, ki podpirajo lestvice uspešnosti. Samo online igranje je precej stabilno, čeprav se boste na določene trenutke znašli v lagu, zaradi česa bodo avtomobili po progi poskakovali. Zanimivo je tudi dejstvo, da se v online igranju lahko pomerite z igralci, ki si lastijo PS2 različico igre.


Klikni na sliko za večjo različico
Grafika je izvrstna. Modeli avtomobilov so odlično ustvarjeni in senčeni, na progah bosta lahko občudovali odseve v lužah in sledi luči. Nekaj posebnega je efekt motion blur, ki bo pri hitrosti nad 200km/h vedno močneje zameglil okolico. Uporaba NOS bo vse skupaj še bolj zameglila, tako da pri 300+km/h ne boste videli ničesar, razen avtomobilov. To je sicer mogoče izklopiti, vendar mislim da ne bi smelo nikogar motiti, saj izjemno pripomore k vzdušju. Zvok ne zaostaja za grafiko. Avtomobili sicer nimajo zvoka, kot bi lahko našli v kaki simulaciji, a motorji avtomobilov vseeno rjovijo ob spremljavi rapa, rocka in podobnih tematiki primernih žanrov. Posebno dober je zvok pri visoki hitrosti z uporabo NOS, saj boste lahko slišali šum vetra, ko boste švignili mimo avtomobila ali ulične luči.

Minimalne zahteve za igranje so Pentium III 700Mhz ali enakovreden procesor, 256MB Ram, 3D grafična kartica z vsaj 32MB pomnilnika in 2GB prostora na trdem disku. Za tekoče igranje na maksimalnih detajlih zadostuje 1,5Ghz Athlon ali Pentium procesor, 512MB RAM, 3D grafična kartica s 128Mb pomnilnika in 2GB prostora na trdem disku. Za igranje preko Interneta je priporočljiv ADSL, volana pa ne bi posebno priporočal, saj je igranje na tipkovnico popolnoma zadovoljivo. Igra pride na dveh CDjih v lični slovenski škatli z navodili v našem jeziku.


Klikni na sliko za večjo različico
Need For Speed Underground je torej dobra arkada, ki bo zadovoljila vse ljubitelje tovrstnih iger, za ljubitelje predelovanja avtomobilov in tematike uličnega dirkanja pa je skoraj obvezen nakup. Odlikujejo jo izvrstna grafika, dober zvok in možnost predelovanja vozil do onemoglosti, očitati pa ji gre pretirano linearnost, ponavljajoče se proge in precejšnjo napornost načina Underground (dvomim, da bo kdo še enkrat preigral ta način, po tem, ko ga bo enkrat končal...)  Glede na to, da se bliža čas nakupov božičnih in novoletnih daril, lahko NFS Underground dodate na seznam nakupov, če želite obdarovati družinskega dirkača in navdušenca nad avtomobili.

In kaj si vi mislite o igri Need for Speed: Underground?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
27. november 2003
Zvrst igre:
dirkalna arkada
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Black Box Games



Vse slike iz igre (160)


>
5.februar 2004:
Popravek igre Need for Speed: Underground
>
20.november 2003:
Cheat igre Need for Speed: Underground
>
20.november 2003:
Trainer igre Need for Speed: Underground
>
Demo igre Need for Speed: Underground
>
18.junij 2003:
Napoved igre Need for Speed: Underground
>
Povezava na uradno stran igre Need for Speed: Underground


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.