Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 10.MAJ 2024

Need for Speed: Underground

Need For Speed: Underground je dobra arkada in tudi idealno darilo, s katerim boste lahko čez par tednov obdarovali družinskega dirkača in ljubtelja predelovanja jeklenih konjičkov...
Datum objave:
1.december 2003

Avtor:
Mitja Oberč

Igro je posodil:
Igro je posodil Colby d.o.o.
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  


Klikni na sliko za večjo različico
In smo že pri avtomobilih. Teh je v igri okoli dvajset, med njimi pa boste našli Golfa IV, Peugeota 206, Toyoto Supro, Hondo Civic, Acuro RSX, Mazdo RX-7, Nissana Skyline R34 GTR, Mitsubishi Eclipse, Ford Focus, Nissana 350Z, Dodge Neon in podobne. Vsi avtomobili so odlično predstavljeni in se razlikujejo po pospeških, končni hitrosti in vodljivosti, čeprav so razlike med isto razrednimi vozili minimalne. Skozi način Underground z zmagami odklepate nove styling dele, med katere spadajo nalepke, pragovi, sprednji in zadnji odbijači, spojlerji, luči, havbe, neonska osvetljava podvozja, izpušni lonci in podobno. Na avtomobilu lahko zamenjate skoraj vsak del, na voljo pa je več kot 15 različnih različic za posamezen del. Tudi za tuning je dobro poskrbljeno, a ne tako dobro kot za styling. Na voljo je več paketov za nadgradnjo motorja z izpuhom, prenosov, turbine, gum, manjšanja teže, zavor, NOS sistemov, vzmetenja in elektronike z čipom. Spremembe se odlično odražajo na izgledu in obnašanju avtomobila, pripomorejo pa tudi k vašem ugledu na sceni (kar vam z prinese več Style Points...)


Klikni na sliko za večjo različico
Prog je v igri tudi nad 20 in so na različne načine postavljene v določeno mesto. Čeprav je različic kar precej, se žal začnejo hitro ponavljati, kar žal pošteno vpliva na faktor zabave pri igranju. Tudi tukaj ne boste dirkali podnevi, temveč le ponoči, saj je to edin primeren čas za ilegalne dirke. Med dirkanjem boste odkrili veliko očitnih in malo manj očitnih bližnjic, ki vam bodo pogosto pomagale pridobiti nekaj časa. Napeto bo tudi dirkanje po ozkih ulicah, pogosto pa boste deležni skokov čez most, ki jih spremlja posebna kamera. Dragi in Drift tekmovanja se odvijajo na posebnih progah, medtem ko si ostali načini delijo različne postavitve v mestu. Na progah boste imeli tudi veliko opravka s prometom, ki bo posebno v Drag dirkah izjemno nadležen. Avtomobili bodo iz stranskih ulic zapeljali ravno takrat, ko ne bi bilo treba, trk v Drag načinu pa pomeni konec dirke (v ostalih načinih pa nič hudega).


Klikni na sliko za večjo različico
Med dirkami in po koncu le-teh boste prejeli prej omenjene Style Points, s katerimi boste odklepali različne nalepke za avtomobil, ki jih je ogromno. Nagrajeni bodo hitri štarti, skorajšnja trčenja, uporaba bližnjic, vožnja v zavetrju in drsanje v zavoje. Točke bodo dodeljene glede na to, kolikokrat boste kaj izmed naštetega izvedli in temu primerno se bodo tudi odklepale nalepke. Igra je čista arkada, zato lahko pričakujete visoke hitrosti (do 370 km/h), nor oprijem s cestiščem in pogosto odbijanje od ograje do ograje v ping-pong stilu. Zaviranje je priporočljivo le v skrajni sili, saj največkrat zadostuje že, če spustite plin ali si malce pomagate z ročno zavoro. Na avtomobilu se ne bodo poznale nikakršne poškodbe (razen v Dragu - glej sliko), prav tako ne bo potrebno odštevati denarja za popravila. Umetna inteligenca je pravzaprav zelo dobra. Nasprotniki bodo pogosto uporabljali bližnjice, a vseeno bodo na trenutke prav hecno zleteli v ograjo ali kakšno oviro ob cesti.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
27. november 2003
Zvrst igre:
dirkalna arkada
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Black Box Games



Vse slike iz igre (160)


>
5.februar 2004:
Popravek igre Need for Speed: Underground
>
20.november 2003:
Cheat igre Need for Speed: Underground
>
20.november 2003:
Trainer igre Need for Speed: Underground
>
Demo igre Need for Speed: Underground
>
18.junij 2003:
Napoved igre Need for Speed: Underground
>
Povezava na uradno stran igre Need for Speed: Underground


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.