Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 17.MAJ 2024

Grand Theft Auto: Vice City

Pa je prišla. Nadaljevanje ene najuspešnejših, najbolj igranih iger vseh časov, GTA: Vice City. Nadmočna naslednica že tako ali tako superiorne osnove. Da se serija uspešno nadaljuje, se lahko prepričate v opisu...
Datum objave:
15.junij 2003

Avtor:
Aljoša Sodja
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 3 od 4  

Ena od novosti, ki veliko pridoda na vzdušje v igri je prav gotovo to, da lahko avtomobilom pokate gume ter sprednjo šipo. Tako lahko ubijete voznika v avtu, ali pa počite gumo hitro drvečemu avtomobilu, ki se bo potem raztreščil v ostale. V mestu nimate občutka, da ste sami, kar je zelo lepo. Ko se mirno vozite okoli vidite prometno nesrečo, mamico ki je zbila pešca in ustavila avto, okoli pa se je že nabrala množica radovednežev, policiste ki lovijo druge zlikovce itd...Aja, super je tudi statistika, ki jo lahko pogledate kadarkoli. Notri piše... no ja, praktično vse kar vas zanima.


Klikni na sliko za večjo različico
Slabe stvari so, tako kot v vsaki, še tako dobri igri. Najbolj dela igri, in posledično nam, težave to, da si igra ne more zapomniti položajev avtomobilov. Naj razložim. Pridete na cesto brez avtomobila, se obrnete nazaj in vidite avto. Potem se za trenutek obrnete naprej in spet pogledate nazaj - avtomobila ni nikjer več. To začne prav resno najedati, in nekako postane vso govoričenje o "živem in realnem" mestu prazno. No ja, bomo že preživeli...Bomo? Včasih zaradi tega ne.


Klikni na sliko za večjo različico
Dogaja se namreč tudi, da ko delate kakšno misijo in nujno rabite avto ni nikjer nobenega! Ali pa tale bombonček, ki je sicer najredkejši in v bistvu bolj smešen kot ne, a vseeno: zbiral sem avtomobile za Sunshine avtos in našel sem vse razen enega. Vozim se in vozim se, pa ga nikjer ni bilo. Ko ga končno najdem, se usedem vanj in glej no glej, vsaj minuto ni mimo mene pripeljal noben drug avto kot ta, ki sem ga prej iskal. Tako sem se vozil po mestu, okoli mene pa 100 enakih avtov. Naslednja zateženost je to,  da si morate lastiti Malibu Club in polovico drugih posesti, če hočete igro vsaj po zgodbi končati (v celoti jo bodo itak samo redko (celota=100%)). Tako proti koncu igre nekaj časa samo čakate da se vam nabere dosti denarja, da kupite klub in dobite še zadnjih par nalog.

No, čeprav sem omenil kar nekaj napak naj zapišem, da to na končno oceno ne vpliva veliko. Vice City je preprosto predober, preveč živ in predober, da bi mu zaradi teh napak drastično znižal oceno. Ko ga boste poskusili, boste sami videli. Grafika je na približno istem nivoju kot v trojki, kar ni slabo, igra pa deluje na istih sistemih kot prej, tako da ne bo nihče prikrajšan (mogoče deluje malce hitreje). 



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
16. maj 2003
Zvrst igre:
3D akcijska
Založnik:
Take 2 Games
Razvijalec:
Rockstar Games



Vse slike iz igre (153)


>
15.marec 2004:
Cheat igre Grand Theft Auto: Vice City
>
17.maj 2003:
Popravek igre Grand Theft Auto: Vice City
>
12.april 2003:
Napoved igre Grand Theft Auto: Vice City
>
Povezava na uradno stran igre Grand Theft Auto: Vice City


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.