Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 29.APRIL 2024

Grand Theft Auto: Vice City

Pa je prišla. Nadaljevanje ene najuspešnejših, najbolj igranih iger vseh časov, GTA: Vice City. Nadmočna naslednica že tako ali tako superiorne osnove. Da se serija uspešno nadaljuje, se lahko prepričate v opisu...
Datum objave:
15.junij 2003

Avtor:
Aljoša Sodja
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 4  

Res, možnosti je toliko, da peče glava. Nič čudnega, da ko naredite vse misije ki so pomembne za zgodbo niste niti na polovici igre. Super!


Klikni na sliko za večjo različico
Potem je tu sama lokacija, Vice City (Miami), ki je vsaj tako živo kot Liberty City (Detroit) če ne še bolj. Pisano je prav gotovo bolj. Ljudje hodijo okoli vseh barv, oblečeni, v kopalkah, avtomobili so ekstravagantni, mesto pa razdeljeno po četrtih (revni, bogati). Naj omenim še, da se igra dogaja sredi osemdesetih, kar dodobra vpliva na igro. Na radijskih postajah se torej vrtijo temu primerni komadi (Iron Maiden, Judas Priest, Michael Jackson...). Radijske postaje so postale celo tako priljubljene, da so jih izdali na CDjih (okoli sedem njih). Osebno bi jih veliko raje poslušal, kot pa naše postaje :). Sicer dvomim da jih bo naše oko oziroma uho pri nam kdaj uzrlo, ampak saj zato pa so spletne trgovine.


Klikni na sliko za večjo različico
Pojdimo naprej z novostmi. Motorji so. In so super. Tu je navadna "kroska", potem PCG 600, ki dela take "štale", da bi ga vozil še sam Valentino Rossi. Tu sta še dve vrsti chooperjev, ki sta sicer malo manj vozna (sploh skozi ovinke) a se oddolžita z hitrostjo  ter zvokom. Avtomobilov je seveda preveč, da bi jih našteval, so pa domiselni in lepo izdelani. Morda bi edino sedlo, če bi odkupili kakšno znamko in jo vključili v igro. To bi bil prav gotovo zadetek v črno. Seveda se boste vozili tudi po vodi, sploh po tem ko kupite Boat yard.  Potem so tu  novi načini pridobivanja denarja. 


Klikni na sliko za večjo različico
Najbolj opazen je prav gotovo kupovanje posesti. Vsaka posest ki jo kupite (cene se gibljejo od 10.000$ do vrtoglavih 120.000$ za Malibu club) vam najprej navrže par nalog, ki jih morate opraviti. Ko jih uspešno zaključite, se začne pred bajtico nabirati denar, ki ga lahko poberete kadarkoli. Poleg denarja vam ponujajo tudi možnost snemanja pozicije in par bonbončkov (letalo, l33t c4rz :). Tako na koncu igre, ko pokupite vse kar se da, in naredite vse misije ter si lastite vilo sredi otočka med mestoma, postanete The man, ki mu ni para. Samo nasvet: na začetku se vam najbolj splača kupiti Sunshine avtos, saj prinaša veliko denarja in dobrih avtomobilov, plus štiri garaže! ( Stavbe lahko kupujete šele po opravljeni misiji Shakedown )


Klikni na sliko za večjo različico
Potem pa je tu še vse polno manjših, a pomembnih novosti. Prav gotovo ena najboljših je, da vožnja avtomobila po mokri cesti ni enaka kot po suhi! Super! Ne smem pozabiti na orožja, teh je kot ponavadi v izobilici, od navadne pištole, revolverja, uzija, ostrostrelske puške, bazuke, miniguna, raketometalca, granat, molotovk, metalca ognja, ter polna  vreča hladnih orožji od kladiva, noža do katane.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
16. maj 2003
Zvrst igre:
3D akcijska
Založnik:
Take 2 Games
Razvijalec:
Rockstar Games



Vse slike iz igre (153)


>
15.marec 2004:
Cheat igre Grand Theft Auto: Vice City
>
17.maj 2003:
Popravek igre Grand Theft Auto: Vice City
>
12.april 2003:
Napoved igre Grand Theft Auto: Vice City
>
Povezava na uradno stran igre Grand Theft Auto: Vice City


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.