Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 17.MAJ 2024

Medieval: Total War

Bi radi vodili 11 najmočnejših srednjeveških narodov? Bi jih radi popeljali na vrh vojaške in denarne lestvice? Bi bili vladar, the one and only, šef Evrope? Ja? Potem oklevati nikar, saj je Medieval: Total war igra, ki jo iščete.
Datum objave:
11.november 2002

Avtor:
Aljoša Sodja
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 3 od 4  

izmed ključnih stvari je morala. Če boste naprimer v boj poslali z vso vojsko tudi kralja, se vaši vojaki ne bodo nikoli predali, če pa kralj na bojišču pade, pa boste imeli veliko težav da jih boste obdržali skupaj. Imate tudi veliko princev ( naslednikov krajla ), ki tudi pripomorjejo k samozavesti vaše vojske. Tudi druge situacije znajo biti stresne za vašo vojskad, in je bolje da jih preprečite če se le da, napirmer drveča se množica števličnih kmetov po bregu navzdol, proti vašim sicer boljšim vojakom. Lahko bi zmagali, a se raje poženejo v tek. Seveda je tu še en dejavnik, utrujenost, ki tudi veliko vpliva na to. Bitke so tudi časovno omejene, čas pa je odvisen od števila vojakov na karti, a časa je vedno dovolj. Bojevanje lahko prepustite tudi računalu ( hvalabogu, čeprav boji sekajo, bi igra trajala celo večnost in pol da bi se končala če bi moral sam biti vsak spopad), a se mu včasih pripeti neprijetna nezgoda, da naprimer izgubi nemogoče ( sicer je tu tudi nasprotna možnost, da zmaga nemogoče, predvsem na lažjih stopnjah ). Jemljete tudi ujetnike, kadar začne sovrag bežati jih namreč ne pobijate več, ampak postanejo vaša last. Lahko jih pobijete kar na bojišču, kar včasih zelo paše, ali pa zahtevate za njih mastne denarce, predvsem za generale in poveljnike. Če pač narod ne plača denarja, jah...recimo da potem ujetniki niso več vaša skrb :).


Klikni na sliko za večjo različico
Izven bojišča se med igro dogaja veliko stvari. Rojevali so bodo nasledniki, čez 16 let maturirali, umirali bodo kraji, se poročali, morilci bodo opravljali svoje dolžnosti ( večje je ozemlje, več te podlopodle nesnage boste imeli na svojem vrtu ), dobivali boste ponudbe za zavezništva ipd. Zanimivo je tudi, ko se sprete s kakšnim narodom, ki ima skupnega zaveznika z vami. Potem se on odloči s kom bo še naprej prijatelj, in šele tu vidite kdo zares drži z vami. Če pa pretrga zavezništvo z vami, hja, jaz osebno sem nanj naščuval tako vojsko, da ni bil nikoli več zaveznik. Z nikomur :). Zavzamete lahko seveda tudi papeško državo, kar bo nekaterim še v posebno slast, verjemite mi da ni večjega užitka kot zapreti usta večnemu nergaču.


Klikni na sliko za večjo različico
Igra sama je zelo dolga. Tu je osnovna kampanja, katere cilj je zavzeti vse province, na voljo pa imamo tri obdobja. Potem je tu še opravljanje posameznih zgodovinskih nalog, ter par posameznih bitk. Na voljo je še urejevalnik nalog ter seveda igranje preko interneta ali mreže.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
avgust 2002
Zvrst igre:
realnočasovna strategija
Založnik:
Activision
Razvijalec:
The Creative Assembly



Vse slike iz igre (18)


>
14.april 2003:
Popravek igre Medieval: Total War
>
Demo igre Medieval: Total War
>
20.september 2002:
Cheat igre Medieval: Total War
>
Povezava na uradno stran igre Medieval: Total War


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.