Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 15.MAJ 2024

Need for Speed IV: Road Challenge *

V četrtem NFS smo končno dočakali poškodbe na avtomobilih in izboljšan del policijskih lovov. Need for Speed IV: Road Challenge...
Datum objave:
2.maj 2000

Avtor:
Dejan Murko
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Na internetu lahko sedaj, po skoraj treh letih, najdemo več kot tisoč različnih novih avtomobilov, prog, ozadij,... Na internetu se dobijo tudi avtomobili iz filmov (Taxi, Taxi 2, Gone in 60 Seconds, Ronin, The Fast And The Furious,...), tako da si lahko brez problemov omislite oranžno supro iz filma Hitri in Drzni ali pa Audija S8 iz Ronina. Ti avtomobili so bolj natančno narejeni od poršejov iz NFS5! Izdelovalci avtomobilov so šli še dlje – v nekaterih avtomobilih imate možnost vklopa nitra!!! Enostavno ko imate na avtomatskem prestavljanju prestavite v reverse in FIUUUU, šli boste lahko tudi več kot 3600 km/h!!!


Klikni na sliko za večjo različico
Nekateri so bolj profesionalno narejeni in ob določeni doseženi hitrosti na hitro pospešijo do končne. Najedemo tudi drugačne stvaritve: letalo F16, Tie Interceptor iz Star Wars, kolo, skejtar, kosilnica,... A to še ni vse! Dl lahko tudi nove proge (popolnoma nove ali z novimi teksturami, novimi potmi,...). Npr: Dragsterstrip (ravna proga za končne hitrosti), San Francisco (z znamenitim mostom), proge iz NFS1 (ah, nostalgija:)), NFS2, proge z teksturami iz NFS5,... Najdejo se tudi popolnoma nova ozadja in modifikacije.


Klikni na sliko za večjo različico
Če vas je to zamamilo naj vas opozorim, da se lahko z malo truda tudi vi pridružite mnogim izdelovalcem avtomobilov. Potrebno je samo dobiti orodja (CarCAD) in zabava se lahko začne! Sam igre sploh ne igram več temveč si delam zbirko iz najboljših avtomobilov z interneta, ter kakšnega še sam sfriziram (to je izjemno popularno - kaj je lepšega kot sfrizirat avto in nato občudovati (pre)velike spojlerje in odbijače).

Stalni slap dodatkov na internetu dokazuje, da je NFS4 še daleč pred upokojitvijo. Če gledamo splošno popularnost ga niti dosti boljši NFS: Porsche ne presega. Medtem, ko čakate na NFS6 si omislite štirko po znižani ceni in si oblikujte igro po svoji meri.

In kaj si vi mislite o igri Need for Speed IV: Road Challenge?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>


* Opis, ki ste ga prebrali, je nastal v zgodnjih letih revije.
  Če smo medtem kaj "odrasli", se lahko prepričate s prebiranjem novejših opisov :)



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
junij 1999
Zvrst igre:
dirkalna arkada
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Electronic Arts



Vse slike iz igre (4)


>
28.februar 2004:
Cheat igre Need for Speed IV: Road Challenge
>
28.april 2003:
Popravek igre Need for Speed IV: Road Challenge
>
Demo igre Need for Speed IV: Road Challenge
>
Povezava na uradno stran igre Need for Speed IV: Road Challenge


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.