Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 18.MAJ 2024

The Simpsons: Hit & Run

Če ste ljubitelj igre GTA, hkrati pa obožujete Simpsonove, potem vas zagotovo zanima, kaj se zgodi, ko Vice City postane Springfield? Homer, Marge, Bart, Lisa & company imajo odgovor...
Datum objave:
29.januar 2004

Avtor:
Matjaž Plotajs

Igro je posodil:
Igro je posodil Colby d.o.o.
Bookmark and Share .
<< Stran 3 od 3  


Klikni na sliko za večjo različico
Grafično je igra odlična. Navdušujejo izredno natančne in slikovite animacije, tako glavnih junakov, kot ostalega prebivalstva, ki se poskuša s skoki reševati pred vašim drvečim avtomobilom. Mestece Springfield morda res ni tako razsežno kot na primer Vice City, vendar pa navdušuje z izrednim realizmom. Tako lahko na vsakem koraku opazimo tudi najmanjše podrobnosti iz same risanke, pa naj si gre za še tako na videz nepomembno malenkost, kot je na primer zamrznjen tip (morda se ga spomnite iz risanke), v hladilniku prodajalne Kwik-E-Mart. Celotna prezentacija dogajanja v mestu je torej odlična in vam daje pristen občutek, da se zares nahajate na "kraju zločina". Poleg tega igra deluje razmeroma tekoče tudi pri najvišjih nastavitvah, če le imate procesor, ki zmore okoli 1,6 GH, 3D grafično kartico z 64 MB ter 256+ MB RAM. Minimalno se zahteva 700 MHz, 192 MB RAM, 3D grafična z 32 MB. Igra vam na disku zasede 1,9 GB prostora.


Klikni na sliko za večjo različico
Tudi zvok je na visoki ravni, še posebej glasbena podlaga, kjer nam ustvarjalci ponujajo originalno glasbo v različnih variacijah, odvisno pač od samega dogajanja in pa (zanimivo) od lika, ki ga imate pod kontrolo. Barta bodo tako spremljale hard rock sekvence, ko se bo s svojim originalnim vozilom podil po mestu, medtem ko bo recimo Lisa svoje pustolovščine doživljala ob primernejši "beach movie" glasbi iz šestdesetih let. Glasovi vseh likov v igri so, kot sem že omenil, originalni in odlično narejeni, prav tako dialogi, ki znajo biti nadvse zabavni in odrezavi. Tudi zvok ob divjanju po ulicah Springfielda vas bo zabaval, saj ne manjka pripomb sprehajalcev in ostalih voznikov, da ne omenjam raznolikih zvokov samih vozil in pa podirajočih se objektov, ko ob sekanju ovinkov dodobra preuredite arhitekturne karakteristike mesta.  


Klikni na sliko za večjo različico
Simpsons Hit & Run morda res ni najbolj originalna igra, vendar pa kljub temu zmore zajeti fantastično vzdušje same serije in je tako obvezen nakup za vse ljubitelje družine Simpson. Ponaša se z odlično grafiko, zvokom, zabavno igralnostjo, stabilnostjo in odlično prezentacijo, po kateri bi se lahko zgledovala marsikatera "resnejša" igra. Gre torej za prijetno osvežitev, narejeno po kopitu GTA, ki dokazuje, da nasilje ni nujen predpogoj za zanimivo in dinamično igro, zato se je ne bodo branili niti zaskrbljeni starši najmlajših. Zagotovo najboljša igra o slavni družini do sedaj, ki jo kljub preprosti in na videz precej otroški vsebini ne gre prezreti!

In kaj si vi mislite o igri The Simpsons: Hit & Run?
Povejte svoje mnenje v forumu >>>



<<< Prejšnja stran



Čas izida:
21. november 2003
Zvrst igre:
3D akcijska
Založnik:
Vivendi
Razvijalec:
Radical Entertainment



Vse slike iz igre (94)


>
1.oktober 2008:
Galerija igre The Simpsons: Hit & Run
>
29.januar 2004:
Trainer igre The Simpsons: Hit & Run
>
Povezava na uradno stran igre The Simpsons: Hit & Run


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.