Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 20.MAJ 2024

Pro Evolution Soccer 3

Prišla je predelava najboljše fuzbalščine pod našim soncem, Pro Evolution Soccer 3. Zadeva nas/vas bo popeljala iz krempljev Fife na pot realizma. Kar nataknite si kopačke in se pripravite na neverjetno doživetje...
Datum objave:
4.januar 2004

Avtor:
Aljoša Sodja

Igro je posodil:
Igro je posodil Mantis d.o.o.
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 3 od 4  


Klikni na sliko za večjo različico
Hej, kaj pa si prej blebetal, si bo morda kdo mislil. Kakšna kopija lige prvakov? Jaz hočem pravo stvar. Hihi, tu je zanka. Konami namreč nima licence. Oziroma ima delno. Torej, namesto Zahoviča dobimo zmazek podoben Zaoricu, namesto Cimerotica (Sebastjan) dobimo Sewersen, pri Manchestru (oz. Trad Bricks) pa igra nek sumljivež, ki sliši na ime Gils. No, zadevo sicer hitro odpravimo (kako? Z miljoni patchi, ki se svaljkajo po Internetu). Večja težava je predelava, ki dela mnogim probleme. Igra namreč včasih deluje v slow motion načinu, predvsem ko je veliko igralcev na enem mestu (recimo v kazenskem prostoru). Jako moteče, še bolj pa to, da do sedaj tega noben popravek ni odpravil. Zamera leti tudi na to, da v igri ni igranja prek Interneta. Zaboga, manjka še igranje po lokalni mreži (lan). To je moteče, saj vse športne igre dobijo nov obraz, ko jih igramo proti dihajočemu nasprotniku.


Klikni na sliko za večjo različico
Po drugi strani pa odsotnost te opcije do neke mere ublaži dejstvo, da umetna pamet seka! Dobesedno! Ne boste se je naveličali in ne pretiravam, ko rečem da je vsaka tekma nov izziv. Nasprotnik ne poizkuša vedno enih in istih stvari, udari iznenada in ni bednih potez ala podaja čez celo igrišče igralcu, ki je sam pred tvojim golom. Tudi pri umetni pameti torej izstopa realnost. In to v neverjetnih podrobnosti. Ko je računalo pod pritiskom sicer navali na gol, a ne tako kot v Fifi. Tukaj prevečkrat strelja od daleč na gol, tudi greši, in na sploh nimaš občutka, da si bil "nategnjen". UP gre še celo tako daleč, da pozna taktike določenih ekip. Ostra italijanska obramba, dolge Manchestrove podaje in prefinjena Realova igra. Superiorno! Tudi sojenje je fer in strogo, tako kot se spodobi. Vsi ki ste navajeni Fife, boste kar dostikrat pordečeli, vsaj dokler se ne navadite na to, da se drsečih štartov pač ne uporablja toliko. Malce bi pokaral edinole igranje z roko. Ko se namreč žoga odbija po kazenskem prostoru se prevečkrat oglasi sodnikova piščalka, čeprav se z dotikom roke smer žoge sploh ni spremenila. Na to igralec pač ne more vplivati. No, lahko bi vsaj dali opcijo v nastavitvah, da si lahko uporabnik to možnost po svoji volji vklopi / izklopi.

Igra je sicer čista konzolaščina. Od glasbe, menijev (celo tako daleč, da ne moreš z tipkovnico vpisati imen, ampak moraš z smernimi tipkami izbrati črko..ccc) in same izvedbe. Špilu je namreč na kožo pisano igranje z joypadom. Sicer se da igrati z tipkovnico, a veliko težje. Predvsem preskok iz štirih na pet zvezdic je ubijalski, in vsak ki igro zaobvlada na petih zvezdicah z tipkovnico, je lahko vesel.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
21. november 2003
Zvrst igre:
nogometna
Založnik:
Konami
Razvijalec:
Konami



Vse slike iz igre (32)


>
17.december 2003:
Popravek igre Pro Evolution Soccer 3
>
26.november 2003:
Trainer igre Pro Evolution Soccer 3
>
Demo igre Pro Evolution Soccer 3


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.