Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 10.MAJ 2024

Grand Theft Auto 3

V srednji šoli me je imela učiteljica matematike vedno na piki. Šolo sem končal, pred mano pa GTA3. In vedno ko v njem zagledam kakšno babico, se spomnim nanjo. Verjetno mi ni treba posebej poudarjati, da po bližnjem srečanju z mojim avtom njeni udi ležijo po vsej cesti.
Vse se vrača, vse se plača. Tako se vrača tudi GTA in vrnile so se stare zamere…

Datum objave:
17.junij 2002

Avtor:
Jože Rožman
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  

se po celemu mestu skrivajo skriti paketki, ki vam prinesejo dobrega tisočaka v vaš žep. Prav tako po mestu ležijo srčki za zdravje in zvezdice za oklep in (poglej, poglej) celo »tablete«, ki vse dogajanje postavijo v zelo izrazit »slow motion«. Tako lahko streljate bolj natančno in celo dosežete svoj cilj :)


Klikni na sliko za večjo različico
Če ste naveličani zapovedanih misij, se vsedite v taxi, prižgite taximeter in že ste taxist (ne, a res?). Lahko opravljate misije za policijo, bolnico ali gasilce. Imate pa tudi možnost opravljanja misij po telefonu. Ali vas kdo izziva na dirko, ali pa kakorkoli drugače izziva. In vsakič je vas izziv poplačan, denarno seveda. Hja, denarja imate dosti, zato se odpravite v trgovino z orožjem, kjer vas že čakajo sveži naboji za pištolo, uzi, granate, mitraljezi. Izbira je kar velika. Pri določenih osebah pa lahko dobite še metalec raket, plamenometalec, molotovke in morebiti še kaj.

Ker je denarja vedno v izobilju si lahko privoščite »nočni izlet« s eno izmed prijateljic noči. Z avtom se pripeljite do nje in ko vsede v avto se hitro zapeljive v park, ali kam na obrobje in škripanje vzmetenja se lahko začne. Če boste imeli res veliko srečo (in potrebo :) ) se vam v avtu lahko pridružita celo dve prijateljici. Ne smem pa pozabiti da vam takšno trošenje vzmetenja prinese nekaj točk zdravja. Nepogrešljiv dodatek torej :)

Druga, temna in hkrati svetla stran GTA3 pa je grafika. Če ne posedujete vsaj 1Ghz procesorja in najmanj Geforca3, boste obsojeni na igranje v ločljivosti 800*600 ali manj. Še tudi hitrejšim sistemom se utegne zatakniti. Kajti število podrobnosti je res veliko. Vsi avtomobili so res pravi avtomobili in ne škatle kot denimo v Midtown Madness. Dan postane noč, iz suhega vremena nastane dež, pojavi se megla. Super, res enkratno. Dež lahko pada v neki ulici, le par korakov stran pa ne. In ko dež poneha, se na cesti vidijo posamezne lužice. Sapojemajoče.


Klikni na sliko za večjo različico
Pozabil sem omeniti, da ima vsak avto svoje vozne latnosti. Kombiji so okorni in ne preveč hitri, pa še gugajo se zelo. Po drugi strani so dirkalniki hitro kot strela, vendar večino nestabilni in jih je tako zelo težko voziti. Vozne lastnosti se v dežju spremenijo, saj se avtomobili ceste držijo slabše kot v suhem vremenu.

Enkratno so narejene tudi poškodbe avtomobila, saj se lahko odpirajo vrata (ki jih potem vaš lik med vožnjo zapre!), razbijejo se stekla, odpadajo odbijači, krivi se pločevina.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
maj 2002
Zvrst igre:
3D akcijska
Založnik:
Rockstar Games
Razvijalec:
DMA



Vse slike iz igre (23)


>
5.februar 2004:
Cheat igre Grand Theft Auto 3
>
7.oktober 2003:
Trainer igre Grand Theft Auto 3
>
1.maj 2003:
Popravek igre Grand Theft Auto 3
>
2.maj 2002:
Napoved igre Grand Theft Auto 3
>
Povezava na uradno stran igre Grand Theft Auto 3


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.