Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 30.APRIL 2024

The Sims Superstar

Svetovna uspešnica The Sims je z dodatkom The Sims: Superstar dobila ogromno novih predmetov in povsem možnosti igranja. Vse novosti tega svežega dodatka boste spoznali v opisu...
Datum objave:
25.maj 2003

Avtor:
Mitja Oberč

Igro je posodil:
Igro je posodil Colby d.o.o.
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 3  

Slava se meri s petimi zvezdicami, ko dobite pol zvezdice, se vaša kariera zares začne. Na slikanjih za koledarje ali modnih revijah se vas ne bodo več bali, prav tako bo viden napredek v baru, kjer boste celo peli parim ljudem in ne v samoti. Pot do resnične slave je dolga in naporna, vaš Simček pa mora biti vedno v dobri formi in nikakor ne v depresiji. To zna biti včasih težko, saj se zna nabrati ogromno zadev naenkrat. Ko pa ste enkrat dovolj slavni in zaslužite veliko denarja, si vam odprejo povsem nove možnosti razkošnega življenja. Predmeti, ki so bili prej nedostopni, vam postanejo na voljo, število oboževalcev pa se tudi drastično poveča. Od tukaj naprej sta samo še dve poti; na vrh slave ali pot v pozabo.


Klikni na sliko za večjo različico
The Sims: Superstar v igro prinese ogromno novih predmetov, večinoma gre kar za ekstravagantne zadeve, ki si jih lahko privošči le peščica ljudi. Novih predmetov je več kot stopetdeset, med njimi satelitska antena ( ki omogoča 4 nove programe), blatna kopel, butler, gospodinja, oder za karaoke, kisikov bar, simulator skakanja s padalom (zanimiva zadeva) in razno razni deli pohištva, ki so pač zelo dragi. Novih je tudi veliko okrasnih predmetov, tekstur sten in tal. Skratka poskrbljeno je, da vaša hiša navzven kaže, kdo ste in kako premožni ste. S številom oboževalcev se veča možnost kakega pošteno obsedenega, ki vam zna greniti življenje. Malce nadležni znajo biti tudi paparazziji, ki niso nič posebnega v svetu slavnih. V Studio Townu je polno mini-iger, v katerih lahko zaslužite precej denarja in si pridobite malo slave. To je tudi več ali manj vse, kar je vredno omembe pri tem dodatku.

Večigralskega načina igra nima, kot ga nima noben dodatek iz te serije. Zato ni tu nobenega presenečenja. Za večigralsko doživetje Simsov se obrnite na igro The Sims Online, ki je izšla pred parimi meseci.


Klikni na sliko za večjo različico
Grafika je na videz enaka kot pri izvirniku (kot lahko vidite na slikah iz igre), novih je le nekaj zvočnih učinkov; večjih oz. opaznih sprememb pa tudi v tem dodatku ni. Strojne zahteve so prav tako enake kot pri originalnih Simsih in se niso spremenile. Minimalne zahteve za Sims Superstar so Pentium II procesor s 450Mhz, 128MB Ram, 1 GB prostora na trdem disku in grafična kartica s 4 MB pomnilnika, ki podpira DirectX 7. Za normalno igranje je dovolj Pentium procesor z 900Mhz, 256 MB Ram in grafična kartica z 32mb pomnilnika.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
22. maj 2003
Zvrst igre:
simulacija življenja
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Maxis



Vse slike iz igre (13)


>
1.januar 2004:
Trainer igre The Sims Superstar
>
Povezava na uradno stran igre The Sims Superstar


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.