Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 20.MAJ 2024

C&C: Generals

V modernem svetu uporabljajo svetovni voditelji za rešitev konfliktov le besede.... Besede kot so SCUD launcher, Carpet bombing, Tomahawk missile, Nuclear weapons...
Datum objave:
17.februar 2003

Avtor:
Aljoša Sodja
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 3 od 5  

Potem pa je tu še ena stvar, zaradi katere je igra res nekaj bolj posebnega, in je  zadetek v polno. To je napredovanje, več enot ali stavb pobijete, več imate izkušenj. Ko se vam "merek izkušenj" napolni do vrha, dobite eno točko. In to točko vložite v različne stvari, naprimer da se vojaki rodijo kot veterani, da lahko gradite nove enote, potem pa so tu še stvari, ki se nadgrajujejo. Naprimer, če eno točko vložite v bombni napad, bo ta majhen. Če vanj vložite še naslednjo, bo že večji, isto velja za padalce (z eno točko jih dobite le okoli 6, za tri točke jih dobite zvrhan pehar).


Klikni na sliko za večjo različico
To igro naredi zelo zanimivo sploh v večigralstvu, saj nikoli ne moreš biti 100% pripravljen na nasprotnika, ker ne veš kakšne bonuse si je izbral. Točke se nabirajo relativno hitro, tako da vse skupaj pride še bolj do izraza. Potem so tu še res domiselne zadevice, ki jih velja omeniti, naprimer da se rangerji (Ameriški vojački) lahko spokajo v helikopter, ta pa jih potem spusti v sovražnikovo zavzeto civilno stavbo in *puf*, že je vaša. Ali pa flash granades, ki jih ameriški vojaki zmečejo v stavbe kjer so ljudje in jih pobijejo, stavba pa ostane cela itd...Takih dobrot, ki samo še vas le še bolj podžgejo k igranju je vsepolno. Enot je veliko, in so domiselne, a (logično) med stranmi zelo podobne. Primer, Kitajci imajo enoto ki bruha ogenj, GLA pa enoto (traktor, hehe) ki bljuva neke vrsto kislino. Učinek je skoraj isti, le preobleka je druga. Prav tako ima vsaka stran eno poslastico, super weapon. GLA imajo SCUD launcher, ameri particle cannon ter Kitajci atomsko bombo.


Klikni na sliko za večjo različico
Sprememba glede na prejšnje dele je tudi v velikosti stavb, saj so nekatere res velike, recimo letališče, ki je končno podobno pravemu letaličšu. Morda naj omenim še to, da ladij v igri ni. Med stopnjami ni igranih filmčkov, kar je škoda saj so slednji v strategijah res ena svetlejših točk (W3), in če pomislimo da jih je vseboval  že prvi C&C, ki je izšel že pred sedmimi (!!) leti, je res škoda da jih ni. Med stopnjami tako gledamo satelit, ki se poja okoli sveta ter poslušamo glasek ki nam narekuje kaj storiti. Ah, kje so časi Red Alerta, ko nas je zabaval Stalin, in nas pred misijo tako nadrl da si se prav bal kaj se bo zgodilo če je ne opraviš ;).



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
11. februar 2003
Zvrst igre:
realnočasovna strategija
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Westwood Studios



Vse slike iz igre (73)


>
16.december 2005:
Popravek igre C&C: Generals
>
5.november 2003:
Popravek igre C&C: Generals
>
Demo igre C&C: Generals
>
26.julij 2002:
Napoved igre C&C: Generals
>
Povezava na uradno stran igre C&C: Generals


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.