Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 19.MAJ 2024

Street Legal

Madžarski razvijalec Invictus je izdal igro Street Legal, s katero je naredil prve korake v svet uličnega dirkanja. Ti koraki so bili bolj slabi in površni. Zakaj je to tako, si lahko preberete v opisu...
Datum objave:
26.december 2002

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 2 od 4  

Ampak, normalne igralce bo zanimala moč motorja, navor, mogoče krivulje moči in to je to. Kasneje se te številke spreminjajo, z vgradnjo turbin, superchargerjev, omejevalnikov obratov in podobnih delov, ki vplivajo na moč motorja. Pri tem je zanimivo, da športni filter in izpuh ne spremenita zvoka, niti ne dodata par konjskih moči. V podmeniju Records so zapisani rekordi, ki jih dosežete na testni progi. To so samo štirje in sicer pospešek do 100kmh, čas in hitrost po 400m (1/4 mile) in čas na krožni progi. Proti koncu igre so časi že zelo nizki, hitrosti pa vse višje; kot se za avtomobile z 800 konji spodobi. Slike v ozadju menija o avtomobilu so vedno enake, da ne boste pričakovali preveč.


Klikni na sliko za večjo različico
Če pa nimate denarja za kake hude predelave, so ga boste morali zaslužiti. Za to se je potrebno podati na cesto in dirkati za denar in prestižne točke, s katerimi si pridobite ugled in lahko dostopate do drugih delov mesta. V drugih delih mesta so nove garaže in seveda novi avtomobili, taki deli pa so trije in so nedostopni, dokler ne dobite določeno stopnjo prestiža. Pred dirko se je potrebno odločiti, ali boste dirkali za denar (in izbrati znesek) ali za prestiž. Na zemljevidu si lahko tudi ogledate, kjer bo dirka potekala in si v mislih pripravite plan. Nasprotnike lahko najdete preko pešcev, katerim potrobite in jih vprašate po nasprotnikih; povedali pa vam bodo tudi, kje je najbližja trgovina z avto-deli. Povoziti jih ne morete in tudi ne poskušajte, da ne bo odbijač pristal kje na vrtu kake hiše. Kako boli izguba sprednjega odbijača, pa boste občutili, ko se vam bo to prvič pripetilo. Priporočljivo je, da vse izpostavljene dele odstranite, preden se podate na dirko. Če pa mislite pozirati po mestu, pa kar mile volje pustite vso šminkarijo na avtomobilu.


Klikni na sliko za večjo različico
Z uspešnim dirkanjem si boste privozili veliko denarja in nabrali dovolj prestiža, da pridete v naslednji del mesta. Tu vas bo čakala povsem nova garaža in novi avtomobili, ki bodo imeli med 300 in 400 konjskimi močmi, kar je že kar lep zalogajček. Opravila v garaži ostajajo enaka, torej nižanje avtomobila, montiranje širših gum, vgradnja dveh turbin (kjer je možno) in tako dalje. V tretjem delu mesta pa vas čaka najlepša in največja garaža (škoda ko je notri lahko le en avto naenkrat) in avtomobili s 500 in 700 konji, katere se da predelati na 900 konjev. Kaj to dela po cestah, je najbrž odveč razlagati.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
15. oktober 2002
Zvrst igre:
simulacija vožnje
Založnik:
Activision Value
Razvijalec:
Invictus



Vse slike iz igre (19)


>
19.marec 2004:
Popravek igre Street Legal


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.