Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 20.MAJ 2024

Need for Speed: Hot Pursuit II

Po dolgih letih premora smo končno dočakali nov del serije Need For Speed. Gre zopet za arkadno dirkačino s policijo, saj je igra nadaljevanje tretjega dela serije. Tu je še zelo vroči Need For Speed: Hot Pursuit 2...
Datum objave:
23.oktober 2002

Avtor:
Mitja Oberč
Bookmark and Share .
<<   >> Stran 3 od 4  

NFSHS2 pač ni dirkalna simulacija in ni bila izdana kot simulacija. Poškodbe na avtomobilu so, a ne vplivajo na vožnjo. S Fordom TS-50 sem na eni izmed gozdnih prog pri hitrosti okoli dvesto kilometrov na uro čelno priletel v drevo, edina poškodba na avtomobilu je bil zvit pokrov motorja.


Klikni na sliko za večjo različico
Prog je v igri nekaj čez 10, ker pa ima vsaka proga štiri različice (obrnjena, prezrcaljena), boste dobili občutek, da jih je kar dosti več. Proge so zanimive in postavljene v različna okolja, od visokogorskih, otoških do temačnih goznih prog. Bližnjic je na vsaki progi polno, nekatere je zelo težko odkriti, na nekatere pa boste naleteli, ko vam pač ne bo zneslo v ovinek pri 250 km/h. Bližnjice bi lahko razdelili po namenu na tri vrste: take, ki prihranijo čas (prave bližnjice), bližnjice namenjene begu pred policijo in bližnjice kar tako za okras. Proge so v Hot Pursuit 2 krožne, tako da ne bo dirkanja od A do B. Nekatere pa so zelo dolge in vas bojo z dolžino kroga okoli šest minut pošteno izmučile, posebno če bo potrebno zvoziti tri take kroge. V takem primeru je ročno prestavljanje zelo priporočljivo, kot je priporočljiva tudi glasba med dirkanjem. Saj sem prepričan, da bo kdo v nasprotnem primeru dobil vtis, da je igra dolgočasna in bo zaspal za volanom/tipkovnico. Seveda pri tuljenju siren za vami ni možnosti, da bi zaspali.

Računalniško vodeni nasprotniki znajo biti na trenutke kar dolgočasni. Umetna inteligenca sicer ni slaba, a občasno povsem zataji in gre nasprotnik samo naravnost v zid. Tudi prekomerna uporaba troblje bo znala marsikoga spraviti ob živce. Ampak se da preživeti, tudi kar veliko agresivnost policije.

Večigralski način je namenjen vsem, ki jih enoigralski način ni dovolj in se čutijo dovolj sposobne, da se pomerijo z živimi igralci preko Interneta ali lokalne mreže. Za lažje igranje preko Interneta ima Need For Speed: Hot Pursuit 2 vgrajen vmesnik za iskanje strežnikov, kakršnega je moč videti pri novejših igrah. Za normalno igranje preko interneta je priporočljiv ISDN, še najbolje pa je, če imate ADSL povezavo.


Klikni na sliko za večjo različico
Igra vsebuje povsem nov grafični pogon, zato je grafika naravnost čudovita, posebno dobro zmodelirane so nekatere proge s svojo okolico (slapovi, jez, ruševine templjev,gozdovi...) in seveda modeli avtomobilov. Da bi lahko maksimalno uživali ob tej grafiki na višjih resolucijah, je potrebno imeti že kar pošteno grafično kartico, naprimer GeForce 3 ali 4 (in ne MX). Glasba je prav tako odlična in sodi v tako igro, saj res izboljša vzdušje in preprečuje, da bi se raven adrenalina znižala.



<<< Prejšnja stran Naslednja stran >>>



Čas izida:
21. oktober 2002
Zvrst igre:
dirkalna arkada
Založnik:
Electronic Arts
Razvijalec:
Electronic Arts



Vse slike iz igre (39)


>
17.januar 2004:
Trainer igre Need for Speed: Hot Pursuit II
>
3.januar 2004:
Cheat igre Need for Speed: Hot Pursuit II
>
Demo igre Need for Speed: Hot Pursuit II
>
16.marec 2002:
Napoved igre Need for Speed: Hot Pursuit II
>
Povezava na uradno stran igre Need for Speed: Hot Pursuit II


>
30.april 2004:
Colin McRae Rally 4
>
16.april 2004:
Far Cry
>
10.april 2004:
Battlefield Vietnam
>
26.marec 2004:
Crazy Taxi 3: High Roller
>
11.marec 2004:
Delta Force: Black Hawk Down: Team Sabre

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.