Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 10.MAJ 2024
/ NAPOVED /
True Crime: Streets Of L.A.

S konzol prihaja nova akcijska igra. Je to postalo že nekakšno nenapisano pravilo ali pa je enostavno tako dobra in uspešna, da jo razvijalci želijo približati tudi PC občinstvu?
Datum objave:
22.marec 2004

Avtor:
Matija Likar
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

V primerjavi z konzolno verzijo bo imela PC različica kar nekaj odličnih dodatkov in izboljšav, ki nam jih bodo prvi gotovo zavidali. Igri so dodali zajetno zbirko nove glasbe. Moderni LA pač ne bi bil LA brez izvirnih zvokov tako imenovanega "West Coast" rapa in hip hopa. In True Crime ga je poln. Pravzaprav razvijalci trdijo, da bo kar 80% vseh melodij rap. In to ne katerikoli rap temveč sodoben rap sodobnih izvajalcev med katerimi so najbolj znani   Snoop Dogg, Ice Cube in Eazy E. Za tiste, ki tej zvrsti ne posvečate preveč pozornosti, pa bo na voljo še 30 skladb drugih zvrsti. Zaenkrat pa še ni znano ali bo igra imela tudi možnost uvažanja svojih mp3 datotek.  

Še ena zanimivost igre, je dejstvo da bodo prisotne nekatere razburljive nagrade, ki jih bomo lahko odklenili. Tako bomo naprimer, če si bomo to seveda zaslužili, lahko igrali tudi v vlogi Snoopa Doggyja, ki bo povsem fotorealističen, z njegovo pravo "mr. pimp" opravo in avtomobilom s hidravličnim vzmetenjem vred. Dogg pa ni edina slavna osebnost v igri, saj so svoje glasove posodili še številni drugi igralci med katerimi so tudi Christopher Walken, Gary Oldman, Michael Madsen, Russell Wong, Michelle Rodriguez in Ron Perlman.

Ko se bomo naveličali enoigralskega načina, se bomo lahko preizkusili tudi v večigralskem. Igra bo podpirala do štiri igralce, ki se bodo priključili preko LANa ali interneta. Na voljo bodo številni načini igranja. Pomerili se bomo lahko v Street Racer, Dojo Master, Battle Master in The Beat načinih. Vsak bo odražal določen del igralnosti True Crime. Lahko bomo torej zgolj dirkali po vnaprej določenih progah ali pa se bojevali z golimi pestmi oz. se streljali.

Težko je predvideti, kako se bo igra na koncu izkazala na naših PC-jih a kot kaže gre za še eden izmed številnih naslov letos s katerimi bo potrebno računati. Nabita z akcijo in lepo grafiko prihaja igra True Crime: Streets of L.A. k nam še to pomlad.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro True Crime: Streets Of L.A.?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>




<<< Prejšnja stran

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.