Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 3.MAJ 2024
/ NAPOVED /
Hitman 3: Contracts

Spet se bomo lahko igrali morilce. Prihaja namreč Hitman 3 Contracts. Prvi vtisi obljubljajo veliko, saj se nam obeta kar nekaj novosti. Pa si poglejmo, kaj vse nas čaka...
Datum objave:
13.marec 2004

Avtor:
Matija Likar
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Igralnost naj bi se drastično poboljšala. 47 se bo gibal bolj gladko in imel več različnih prijemov. Kontrole ostajajo iste, pristop pa spremenjen. Naš junak se bo tokrat žrtve ločil različno, glede na smer iz katere bomo napadli (spredaj, zadaj ali od strani). Žrtve bomo lahko naložili na ramo, ne le vlekli za sabo. Imeli bomo na voljo hitre kombinirane akcije, saj igra tokrat posveča več pozornosti tako imenovanem "close combat" načinu. Zato bo tudi na voljo širok izbor ročnih orožij.

V drugem delu smo imeli ogromen izbor orožja. A to ni še nič v primerjavi s tem kar lahko pričakujemo v trojki. Poleg starih bodo na voljo številna nova orožja. Izmed ročnih orožij bodo na voljo kitajski meč, lopata, kavelj, blazina,… Blazina? Da blazina. Dejansko bomo lahko nekoga v spanju zadušili in še več, lahko ga bomo skozi blazino ustrelili s pištolo, če dušilec ne bo pri roki. Dodane bodo nove ostrostrelske puške, dva UZIja in še mnogo novih močnejših orožij. Zopet se bomo igrali mazohiste :)

Kaj pa umetna inteligenca boste vprašali. No tudi ta je prenovljena. Obljublja se veliko. Nasprotniki bodo tokrat prepoznali čudno in nelogično vedenje igralca. Namen tega je predvsem čim večji realizem in seveda izziv. Nasprotniki bodo tokrat bolj oprezni in samo preobleka ne bo dovolj, saj vam bodo kaj hitro ugledali obraz. Tudi zato bodo tokrat igrala veliko vlogo različna naglavna prekrivala. Nič več ne bomo deležni histeričnega preplaha ob sproženem alarmu, saj se bodo nasprotniki organizirali bolj po vojaško in začeli strateško preiskovati prostor ali pa ga stražiti. Razvijalci torej zagotavljajo, da bo potrebno uporabljati več pameti kot mišic.

Kot celota Hitman 3 Contracts ne napoveduje revolucije v tej zvrsti iger pa vendarle obljublja nekaj svežine, lepote in predvsem dolge ure zabave pred zaslonom. Stavimo lahko na odlično umetno inteligenco, prekrasno izdelana okolja in dobro igralnost. Počakajmo torej še nekaj časa, natančneje do 30. aprila in videli bomo.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Hitman 3: Contracts?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>




<<< Prejšnja stran

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.