Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 6.MAJ 2024
/ NAPOVED /
Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Prihaja nova igra iz serije Tom Clancy`s Splinter Cell imenovana Pandora Tomorrow. Vprašanje je ali bo igra po odlični predhodnici dosegla naša pričakovanja. Sodeč po napovedi definitivno bo...
Datum objave:
2.marec 2004

Avtor:
Matija Likar
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

Velika novost se obeta tudi pri predelani umetni inteligenci. Marsikaj vam bo sedaj grenilo življenje. Nasprotniki bodo poznali različne stopnje pripravljenosti, ki se bodo odražale v njihovem vedenju. Če vam bo na poti spodrsnilo in vas bodo zaznali, si bodo začeli natikati neprebojne jopiče in čelade ter posledično prešli v najvišjo stopnjo pripravljenosti, kar bo vse skupaj samo popestrilo. A brez skrbi, stopnje bodo izdelane tako, da se bomo vselej lahko prebili do cilja.

Večigralski način prav tako obljublja nekaj zanimivega. Igrali bomo v tako imenovanem "plačanci proti vohunom" načinu, ki prinaša nekaj svežega. Lahko bomo torej kot plačanci branili svoje območje z vsemi pastmi vred ali pa se bomo kot del skupine NSA-jevih agentov borili na "dobri" strani. Vsaka stran ima svoje slabosti, saj bomo kot plačanci imeli možnost prvoosebnega pogleda, kot vohuni pa standardni tretjeosebni.

Pri grafiki ostaja osnovni pogon enak kot pri prvotni igri, vendar lahko pričakujemo kar nekaj sprememb oz. polepšav. Opazili smo iskrenje izpod koles vlaka med vožnjo, vpliv vetra pri hoji po premikajočem se vlaku, realne odseve sovražnikov v ogledalih in še marsikaj. Vse te malenkosti obetajo veliko še posebej, če vzamemo v obzir, da končnega izdelka sploh še nismo videli. Naj še omenim, da se tudi pri zvoku obetajo podobne spremembe.

Sodeč po tem, kar smo videli do sedaj, se lahko nadejamo nove izjemne igre, ki nam tokrat prinaša še globljo igralnost, zgodbo in tudi nov večigralski način. Za končno oceno igre bomo čakali še kakšen mesec, saj naj bi igra izšla konec marca.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>




<<< Prejšnja stran

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.