Igralec.com - spletna revija za PC igre
Igralec.com
DomovNovicePC igreHardverDownloadForumi
ISKANJE:
Opisi Napovedi Datumi izidov Galerije Nasveti
  ISSN: 1581-453X 6.MAJ 2024
/ NAPOVED /
Grand Theft Auto: Vice City

Leto je okoli in na pragu poletja nas bo zopet čakala ena izmed tistih iger, ki se nikakor ne gre prezreti. Čakamo na Grand Theft Auto: Vice City…
Datum objave:
12.april 2003

Avtor:
Sašo Vozel
Bookmark and Share .
<< Stran 2 od 2  

bo izgledalo lepše in čisto, dodani bodo nekateri novi efekti. Kontrole bodo v večini ostale enake. Ostala bo tudi možnost poslušanja lastne glasbe MP3. Zvok bo podpiral EAX 3.0, kar je še ena prednost igre. Za tekoče igranje priporočajo procesor med 1.5 in 1.8 Ghz. 

Zelo malo se govori o samih osebkih v igri, saj razvijalci ne želijo dvigati prahu o svetovno znanih zvezdah, ki bodo posodile svoje glasove za igro. Omenimo jih le nekaj: Burt Reynolds, William Fichtner, Dennis Hopper. Tommy bo imel glas Raya Liotte, mafijskega šefa Sonnya Forellija pa bo igral Tom Sizemore (Black Hawk Down). Manjšo vlogo v igri bo imela tudi porno zvezda Jenna Jameson.

V zaključku lahko povemo, da bo igra resnično ena najboljših iger vseh časov. Rockstar nam je postregel že z nekaj odličnimi igrami, zato se za novo uspešnico ni za bati.

Tudi vi nestrpno pričakujete igro Grand Theft Auto: Vice City?
Delite svoje navdušenje s somišljeniki v forumu >>>




<<< Prejšnja stran

Igralec.com O igralec.com  |  Kolofon  |  Pridružite se nam!  |  Sodelovanje s podjetji  |  Oglaševanje  |  Varovanje zasebnosti
© 1999-2022 Igralec.com. Vse pravice pridržane. Pravni pouk.